Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Audi A5 40 TDi 190 S-Tronic Cabrio S-Line Almost FULL Option


48.995 € jaa
Rakentaminen  2/2020 Vuosi, Muu
Kilometrimäärä  5.593 km, Käytetty Diesel
Virta  140 kW / 191 hv Automaattinen

ABS Ilmastointi Automaattinen ilmastointi Turvatyynyn kuljettaja Turvatyynyn matkustaja Hälytysjärjestelmä Bluetooth CD-soitin
Dex logo

Dex

Jälleenmyyjä, kaikki autot
Bruggesteenweg 283, Hooglede BE

Yleistä Yleistä


MerkkiAudi
MalliA5
LuokkaKäytetty
Rakentaminen2.2020
Kilometrimäärä5,593
Aiemmat omistajat
Alv Omavastuu
Alkuperä

Runko Runko


RunkoMuu
Ajo
Rungon väriSininen
MetallinenKyllä
SisätilatMusta
VerhoiluTäysi nahka
Istuimet4
Ovet2/3

Moottori & Vaihteisto Moottori & Vaihteisto


PolttoaineDiesel
Virta140kW / 191hv
Moottorin kapasiteetti1968 CC
PäästötEuro 6
VaihteistoAutomaattinen
vaihteet
Huolto
Takuu

Asetukset Asetukset


ABSABS
IlmastointiIlmastointi
Automaattinen ilmastointiAutomaattinen ilmastointi
Turvatyynyn kuljettajaTurvatyynyn kuljettaja
Turvatyynyn matkustajaTurvatyynyn matkustaja
HälytysjärjestelmäHälytysjärjestelmä
BluetoothBluetooth
CD-soitinCD-soitin
KeskuslukitusKeskuslukitus
VakionopeudensäädinVakionopeudensäädin
Digitaalinen ohjaamoDigitaalinen ohjaamo
Sähköiset sivupeilitSähköiset sivupeilit
SähköikkunatSähköikkunat
ESPESP
KäynnistyksenestoKäynnistyksenesto
AjotietokoneAjotietokone

Kuvaus Kuvaus


Showroom: Hooglede (HQ)
Dex
Bruggesteenweg 283
8830 Hooglede BE
Puhelin: 051260105
www.dex.be
Ota yhteyttä myyjään Ota yhteyttä myyjään

Audi A5 - Arvostelut

Arvostelut
- 5 / 1 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0

Hei kaikki. Haluan kertoa sinulle, kuinka valitsin Audi A5 Sportbackin ja mitä siitä tuli. Tutkin useita kuukausia huolellisesti arvosteluja, menin salonkeihin ja katsoin tarkkaan. Mutta Audi A5: n koeajon jälkeen tajusin, että valinta on jo selvä. Istuimet ja laskeutuminen vaikuttivat minuun - ne on luotu ottaen huomioon kaikki anatomiset piirteet. Kun istut tuolilla, tunnet korkean luokan saksalaisen laadun. Neliveto - vaihtoehto on vain super, auto ajaa varmasti ja vakaasti! Sileä juokseminen, erinomainen sisustus, tien vakaus, informatiivinen kojelauta - kaikki tämä luo turvallisuuden tunteen ja täydellisen hallinnan tiellä olevan tilanteen suhteen. En ole koskaan tuntenut niin hyvää missään muussa autossa. Tämä ei ole ainoa perhe perheen auto, joten sitä ei voida sanoa, että sitä käytetään hyvin aktiivisesti. Mutta 2 vuoden ajan mitään ei rikki, ei ollut naarmuja tai muita epämiellyttäviä leikkauksia. Auto on luotettava ja korkea laatu. Se tuntuu kaikissa yksityiskohdissa. Negatiivisista pisteistä huomaan, että kaupungin 12-13 litran polttoaineen kulutus sekä kalliiden huolto. Mutta niin tyylikkäässä autossa tämä raha ei ole sääli.
---
Hi all. I want to tell you how I chose the Audi A5 Sportback, and what came of it. For several months I carefully studied the reviews, went to the salons and looked closely. But after a test drive in the Audi A5, I realized that the choice is already clear. I was impressed by the seats and landing - they are created taking into account all the anatomical features. When you sit down in a chair, you feel the high class of German quality. Four-wheel drive - the option is just super, the car drives confidently and stably! Smooth running, excellent interior, road stability, informative dashboard - all this creates a feeling of safety and complete control over the situation on the road. I have never felt so good in any other car. This is not the only car in the family, so it cannot be said that it is used very actively. But for 2 years nothing broke, there were no scuffs or other unpleasant traces of operation. The car is reliable and high quality. It is felt in every detail. Of the negative points, I note the fuel consumption of 12-13 liters in the city, as well as expensive maintenance. But for such a chic car, this money is not a pity.