Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Audi A6 40 TDi 204 S-Tronic Sport + MMi GPS Plus + Virtual Cockpit + Leder/Cuir + ALU20

42.495 € jaa
Rakentaminen  7/2020 Vuosi, Muu
Kilometrimäärä  8.705 km, Käytetty Diesel
Virta  150 kW / 204 hv Automaattinen

ABS Ilmastointi Automaattinen ilmastointi Turvatyynyn kuljettaja Turvatyynyn matkustaja Hälytysjärjestelmä Bluetooth CD-soitin
Dex logo

Dex

Jälleenmyyjä, kaikki autot
Bruggesteenweg 283, Hooglede BE

Yleistä Yleistä

MerkkiAudi
MalliA6
LuokkaKäytetty
Rakentaminen7.2020
Kilometrimäärä8,705
Aiemmat omistajat
Alv Omavastuu
Alkuperä

Runko Runko

RunkoMuu
Ajo
Rungon väriMusta
MetallinenKyllä
SisätilatMusta
VerhoiluTäysi nahka
Istuimet5
Ovet4/5

Moottori & Vaihteisto Moottori & Vaihteisto

PolttoaineDiesel
Virta150kW / 204hv
Moottorin kapasiteetti1968 CC
PäästötEuro 6
VaihteistoAutomaattinen
vaihteet
Huolto
Takuu

Asetukset Asetukset

Kuvaus Kuvaus

Dex - Muu Autot

Dex
Bruggesteenweg 283
8830 Hooglede BE
Puhelin: 051260105
www.dex.be
Ota yhteyttä myyjään Ota yhteyttä myyjään

Audi A6 - Arvostelut

Arvostelut
- 5 / 1 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0

Ostin Audi A6: n, kun uuden A6 -sukupolven myynnin alku julkistettiin Saksassa. Odotti kolme kuukautta tilauksen jälkeen näyttelytilaan. Seurauksena sain kaiken mitä halusin. 2 litran bensiinimoottori, neliveto, 245 hevosta konepellin alla. Voin sanoa, että auto on erinomainen dynamiikassa, käsittelyssä ja mukavuudessa. Polttoaineenkulutus on alhainen moottoritiellä, jossa on täysi kuorma "mukavuus" -tilassa, keskimäärin 7 litraa / 100 km. Sisällä kaikki on tyylikäs, esteettisesti houkutteleva, teknologisesti edistyksellinen ja erittäin mukava. Tyytyväinen jousitus, ei kova, erittäin pehmeä ja mukava. Toinen plus on automaattivaihteisto, joka toimii hyvin varovasti ja ei todellakaan tunne vaihdetta ollenkaan. Ohjauspyörä on erittäin helppoa aloittaessaan ja nopeudella, miellyttävän raskas kädessä, mutta ei herkkä, mutta ei terävä, niin että nautit ajamisesta. Audi A6 dynaaminen ja itsevarma, erittäin vakaa suurilla nopeuksilla. Se alkaa täydellisesti paikasta kaikissa pyörillä, ei ole ollenkaan liukua. No, kadun jäljityksellä ei ole ongelmia, se ajaa vain kiskoihin, ilman epäonnistumisia tai ongelmia. Emme tietenkään puhu erittelyistä, epäonnistumisista. Ajoi 14 000, ei oireita.
---
Ich habe einen Audi A6 gekauft, als der Verkaufsstart der neuen A6-Generation in Deutschland bekannt gegeben wurde. Nach der Bestellung im Showroom drei Monate gewartet. Als Ergebnis habe ich alles bekommen, was ich wollte. 2-Liter-Benzinmotor, Allradantrieb, 245 Pferde unter der Haube. Ich kann sagen, dass das Auto in Dynamik, Handling und Komfort ausgezeichnet ist. Der Kraftstoffverbrauch ist gering, auf der Autobahn mit Volllast im „Komfort“ -Modus durchschnittlich 7 Liter pro 100 km. Innen ist alles schick, ästhetisch ansprechend, technologisch fortschrittlich und sehr komfortabel. Zufriedene Federung, nicht hart, sehr weich und bequem. Ein weiterer Pluspunkt ist das Automatikgetriebe, das sehr sanft arbeitet und tatsächlich den Gangwechsel überhaupt nicht spürt. Das Lenkrad liegt beim Anfahren sehr leicht und bei Tempo angenehm schwer in der Hand, feinfühlig aber nicht scharf, so dass man Freude am Fahren hat. Audi A6 dynamisch und souverän, dabei sehr stabil bei hohen Geschwindigkeiten. Es startet perfekt von einem Platz auf Allradantrieb, es gibt überhaupt keinen Schlupf. Nun, auf der Straße gibt es keine Probleme mit der Spurtreue, es fährt sich einfach wie auf Schienen, ohne Ausfälle oder Probleme. Natürlich sprechen wir überhaupt nicht von Pannen, Ausfällen. Fuhr 14.000, keine Beschwerden.