Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Myy Moottoripyörä autoExuksen kautta

Haluatko myydä Moottoripyörä? Voit tehdä tämän käyttämällä erilaisia myyntitapoja. Tarjoa Moottoripyörä jälleenmyyjille tai jälleenmyyjille, mutta muista, että myyjän hinta on noin 30 % alhaisempi kuin markkinahinta. Voit laittaa Moottoripyörä myyntiin autotorille, mutta tämä edellyttää läsnäoloa paikan päällä ja joudut lykkäämään liiketoimintaasi. Sanomalehteen voi laittaa ilmoituksen, mutta nykyään sanomalehtiä lukee hyvin vähän ja on epätodennäköistä, että löydät lehden kautta todellista ostajaa hyvään hintaan. Voit myös sijoittaa mainoksen automyyntisivustolle, ja tämä on paras vaihtoehto, jos haluat myydä Moottoripyörä ilman, että sinua häiritsee jokapäiväiset asiat tai työ. Sivustollamme voit sijoittaa mainoksen ilmaiseksi ja myydä Moottoripyörä. Tätä varten sinun on ensin rekisteröidyttävä, luotava profiili ja lisättävä sitten mainos.

Rekisteröidy

Ilmoittautumislinkki

Jos haluat lisätä mainoksen sivustollemme, sinun on ensin rekisteröidyttävä. Seuraa rekisteröitymislinkkiä ja täytä kaikki kentät - etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä, mukaan lukien isot, pienet kirjaimet ja numeromerkit. Täytä captcha ja hyväksy ehdot ennen rekisteröitymistä. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään kuusinumeroinen koodi, joka sinun tulee syöttää käyttäjän aktivointisivulle , jotta voit aktivoida ja täydentää profiilisi. Voit myös aktivoida profiilisi Googlen tai Facebookin kautta. Tässä tapauksessa koodia ei tule, koska sähköpostiosoitteesi on jo vahvistettu. Sinun tarvitsee vain täydentää ja aktivoida profiilisi. Rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan pääsivulle, jossa voit jo kirjautua sisään rekisteröityneenä käyttäjänä ja lisätä ilmoituksen ja myydä Moottoripyörä.

Lähetä mainos autoExukseen - Moottoripyörä

Painike myydään ilmaiseksi

Nyt rekisteröityneenä käyttäjänä voit lisätä Moottoripyörä verkkosivustollemme myyntiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla navigointivalikon painiketta - MYY ILMAISEKSI - ja valitsemalla valikosta Moottoripyörä. Sitten sinut ohjataan sivulle, jolle voit syöttää kaikki tiedot (yleiset tiedot, moottori, vaihteisto, runko, lisävarusteet, hinta, kuvat ja kuvaus) ja lisätä Moottoripyörä myyntiin. Mainoksesi on nyt saatavilla verkossa ja kuka tahansa sivustomme käyttäjä voi nähdä Moottoripyörä autoExusissa. Löydät kaikki mainoksesi napsauttamalla navigointivalikon painiketta - Oma vyöhyke - ja valitsemalla kategorian autot, moottoripyörät, kuorma-autot, ... ja niin edelleen. Täällä voit muuttaa tai poistaa mainoksesi. Samassa valikossa voit myös vaihtaa profiilisi tai salasanasi tai poistaa profiilisi ja kaikki mainoksesi kokonaan, jos valitset profiilini.

FAQ

Kuinka paljon mainoksen julkaiseminen autoExusissa maksaa?

Myyntimainosten julkaiseminen verkkosivuillamme on käyttäjille täysin ilmaista.

Tällä hetkellä sivustolla ei ole rajoituksia mainosten julkaisun kestoon. Mainos on saatavilla, kunnes käyttäjä poistaa sen.

Tätä varten sinun on rekisteröidyttävä sivustolle tai aktivoitava profiilisi Googlen tai Facebookin kautta. Valitse seuraavaksi ajoneuvosi luokka, täytä tiedot, lataa valokuva, lisää kuvaus ja tietosi ovat valmiita julkaistavaksi.

Napsauta - My Zone -painiketta ja valitse ajoneuvoluokkasi, niin näet kaikki ilmoituksesi kyseisessä kategoriassa. Napsauta sitten painiketta - Muokkaa - muuttaaksesi ilmoitusta tai -Poista -painiketta - poistaaksesi ilmoituksen.

Napsauta navigointivalikossa -Oma vyöhyke-painiketta ja napsauta -My Profile-linkkiä ja napsauta sitten -Muokkaa-painiketta ja sinut ohjataan sivulle, jolla voit vaihtaa profiilisi tai salasanasi tai poistaa kokonaan profiilisi ja kaikki mainosmainoksesi.

Tilisi aktivointikoodi on jo lähetetty, tarkista sähköpostiosoitteesi Tarkista myös roskapostikansio. Palveluntarjoajasi on saattanut sijoittaa sähköpostin roskapostikansioon aktivointikoodilla. Jos et ole saanut sähköpostia aktivointikoodilla, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua rekisteröinnissä https://autoexus.com/contact