Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Myy Vetopöytä auto autoExuksen kautta

Yleistä  Yleistä
Moottori  Moottori
Vaihteisto  Vaihteisto
Runko  Runko
Extra  Extra
Hinta  Hinta
Asetukset  Asetukset
Kuvaus  Kuvaus
Myyjä  Myyjä Info
Valitse yksi kelvollinen sähköpostiosoite
Salasanan on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä, mukaan lukien isot, pienet ja numeeriset merkit
Anna oma ALV-numero
Sijainti  Sijainti

Haluatko myydä Vetopöytä auto? Voit tehdä tämän käyttämällä erilaisia myyntitapoja. Tarjoa Vetopöytä auto jälleenmyyjille tai jälleenmyyjille, mutta muista, että myyjän hinta on noin 30 % alhaisempi kuin markkinahinta. Voit laittaa Vetopöytä auto myyntiin autotorille, mutta tämä edellyttää läsnäoloa paikan päällä ja joudut lykkäämään liiketoimintaasi. Sanomalehteen voi laittaa ilmoituksen, mutta nykyään sanomalehtiä lukee hyvin vähän ja on epätodennäköistä, että löydät lehden kautta todellista ostajaa hyvään hintaan. Voit myös sijoittaa mainoksen automyyntisivustolle, ja tämä on paras vaihtoehto, jos haluat myydä Vetopöytä auto ilman, että sinua häiritsee jokapäiväiset asiat tai työ. Sivustollamme voit sijoittaa mainoksen ilmaiseksi ja myydä Vetopöytä auto. Tätä varten sinun on ensin rekisteröidyttävä, luotava profiili ja lisättävä sitten mainos.

Rekisteröidy

Ilmoittautumislinkki

Jos haluat lisätä mainoksen sivustollemme, sinun on ensin rekisteröidyttävä. Seuraa rekisteröitymislinkkiä ja täytä kaikki kentät - etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä, mukaan lukien isot, pienet kirjaimet ja numeromerkit. Täytä captcha ja hyväksy ehdot ennen rekisteröitymistä. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään kuusinumeroinen koodi, joka sinun tulee syöttää käyttäjän aktivointisivulle , jotta voit aktivoida ja täydentää profiilisi. Voit myös aktivoida profiilisi Googlen tai Facebookin kautta. Tässä tapauksessa koodia ei tule, koska sähköpostiosoitteesi on jo vahvistettu. Sinun tarvitsee vain täydentää ja aktivoida profiilisi. Rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan pääsivulle, jossa voit jo kirjautua sisään rekisteröityneenä käyttäjänä ja lisätä ilmoituksen ja myydä Vetopöytä auto.

Lähetä mainos autoExukseen - Vetopöytä auto

Painike myydään ilmaiseksi

Nyt rekisteröityneenä käyttäjänä voit lisätä Vetopöytä auto verkkosivustollemme myyntiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla navigointivalikon painiketta - MYY ILMAISEKSI - ja valitsemalla valikosta Vetopöytä auto. Sitten sinut ohjataan sivulle, jolle voit syöttää kaikki tiedot (yleiset tiedot, moottori, vaihteisto, runko, lisävarusteet, hinta, kuvat ja kuvaus) ja lisätä Vetopöytä auto myyntiin. Mainoksesi on nyt saatavilla verkossa ja kuka tahansa sivustomme käyttäjä voi nähdä Vetopöytä auto autoExusissa. Löydät kaikki mainoksesi napsauttamalla navigointivalikon painiketta - Oma vyöhyke - ja valitsemalla kategorian autot, moottoripyörät, kuorma-autot, ... ja niin edelleen. Täällä voit muuttaa tai poistaa mainoksesi. Samassa valikossa voit myös vaihtaa profiilisi tai salasanasi tai poistaa profiilisi ja kaikki mainoksesi kokonaan, jos valitset profiilini.

FAQ

Kuinka paljon mainoksen julkaiseminen autoExusissa maksaa?

Myyntimainosten julkaiseminen verkkosivuillamme on käyttäjille täysin ilmaista.

Tällä hetkellä sivustolla ei ole rajoituksia mainosten julkaisun kestoon. Mainos on saatavilla, kunnes käyttäjä poistaa sen.

Tätä varten sinun on rekisteröidyttävä sivustolle tai aktivoitava profiilisi Googlen tai Facebookin kautta. Valitse seuraavaksi ajoneuvosi luokka, täytä tiedot, lataa valokuva, lisää kuvaus ja tietosi ovat valmiita julkaistavaksi.

Napsauta - My Zone -painiketta ja valitse ajoneuvoluokkasi, niin näet kaikki ilmoituksesi kyseisessä kategoriassa. Napsauta sitten painiketta - Muokkaa - muuttaaksesi ilmoitusta tai -Poista -painiketta - poistaaksesi ilmoituksen.

Napsauta navigointivalikossa -Oma vyöhyke-painiketta ja napsauta -My Profile-linkkiä ja napsauta sitten -Muokkaa-painiketta ja sinut ohjataan sivulle, jolla voit vaihtaa profiilisi tai salasanasi tai poistaa kokonaan profiilisi ja kaikki mainosmainoksesi.