Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Volkswagen T-Roc Arvostelu: Vapauttaa rohkea tyyli ja dynaaminen suorituskyky

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc on kompakti SUV, joka esiteltiin Euroopan markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2017. Se sijoittuu pienemmän Volkswagen T-Crossin ja suuremman Volkswagen Tiguanin väliin ja on tarkoitettu houkuttelemaan nuoria ja trendikkäitä ostajia.
T-Rocilla on erottuva ja urheilullinen ulkoasu, jossa on kalteva kattolinja, leikatut rungon linjat ja leveä asenne. Siinä on myös LED-etu- ja takavalot sekä suuri etusäleikkö, joka auttaa antamaan sille aggressiivisemman ulkonäön.
Konepellin alla T-Roc on saatavana useilla bensiini- ja dieselmoottoreilla, joiden tehot vaihtelevat 115 hevosvoimasta 190 hevosvoimaan. Moottorista riippuen T-Rociin voidaan liittää kuusivaihteinen manuaali- tai seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto sekä etu- tai neliveto.
Sisällä T-Rocissa on moderni ja huipputekninen ohjaamo, jossa on digitaalinen mittaristo ja infotainment-järjestelmä, joka sisältää Apple CarPlayn ja Android Auton yhteensopivuuden sekä satelliittinavigoinnin ja laajan valikoiman muita ominaisuuksia.
Turvallisuuden kannalta T-Rocissa on joukko edistyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, mukaan lukien mukautuva vakionopeussäädin, kaistavahti ja automaattinen hätäjarrutus.
Kaiken kaikkiaan Volkswagen T-Roc on tyylikäs ja käytännöllinen kompakti SUV, joka tarjoaa hyvän yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tekniikkaa. Sen erottuva muotoilu ja korkeat mukautusvaihtoehdot houkuttelevat varmasti monia ostajia.


eXus Dev 24.5.2023
Volkswagenin pääkonttori Wolfsburg

Volkswagen: Kansan auto, uudelleenmääritelty

Volkswagen logo

Volkswagen - käännettynä saksasta tarkoittaa kansanautoa - saksalaista automerkkiä, joka kuuluu Volkswagen AG: lle. Volkswagenin pääkonttori sijaitsee Wolfsburgissa Ala-Saksin osavaltiossa Saksassa. ... Volkswagen Artikkeli


Volkswagen T-Roc - Arvostelut

Arvostelut
- 4 / 1 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0

T-ROC 2.0 TSI: n ajaminen yli 3000 km. Se on ylin auto, jolla on upea moottori. Veto on valtava. Kulutus on sellaiselle autolle, jossa on kaikki -pyöräiset, automaattiset, 19 tuuman pyörät, mielestäni on hienoa. Minulle se oli välillä 6,2 - 10,1 litraa ajotyylistä riippuen. Sisämateriaali on maun tai hemmottelun asia. Runko ei ole niin runsas, 16 tuuman varahyökkäys on pieni. Toisaalta voit auttaa kattolaatikossa. Se on vain korkeampi, kompakti, urheilullinen auto.
---
Fahre seit über 3000 km den T-ROC 2.0 TSI. Es ist ein Top Auto mit einem Klasse Motor. Der Durchzug ist gewaltig. Das Verbrauch ist für so einen Auto, mit Allrad, Automatik, 19 Zoll Rädern finde ich geht in Ordnung. Bei mir lag es zwischen 6.2 und 10.1 Liter, je nach Fahrweise. Das Innenmaterial ist Geschmacks-, bzw. Verwöhnungssache. Kofferraum ist nicht so üppig,mit 16 Zoll Ersatzrad ist es klein. Dagegen kann man mit Dachbox aushelfen. Es ist halt ein höhergelegtes, kompaktes, sportliches Auto.