Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Myydä auto - Neuvoja

Auton myynti

Ennemmin tai myöhemmin päivä tulee, jolloin meidän on tehtävä päätös ja myydä automme, jos meillä on tietysti. Syyt auton myyntiin voivat olla tietysti erilaisia. Pohjimmiltaan he myyvät auton, koska se on vanhentunut , siellä on uusi malli , pidät toisesta brändistä auto tai malli ja päätät päästä eroon Ystäväsi pyörillä - myy auto ja osta toinen. Mutta on aikoja, jolloin ihmiset pakotetaan myymään auto esimerkiksi velan takia, tai ehkä henkilö, joka päätti tulla ympäristöystävällinen , päätti olla saastuttamatta ympäristöä ja myydä ja myydä hänen autonsa diesel- tai bensiinimoottorilla. Auton myyntiin voi olla monia syitä, kuten sanoin, mutta emme puhu siitä tänään. Yritämme auttaa sinua myymään auton ja paljastamaan avainkohdat , jonka sinun tulisi harkita autosi myyessäsi

Kirjaudu sisään

Ajoneuvojen tarkastus ennen myyntiä.


Auton rungon tarkastus.

Aloitetaan ensinnäkin -tutkimus auton -tutkimuksella myyntihetkellä. Etsi varovasti naarmuja, kolhuja tai likaa kehon osien nivelissä. Jos niitä on, hiekkaa naarmuja, poista kaikki kolhut tai lika ja pese auto No, jos haluat myydä auton nopeasti ja hyvällä hinnalla.

Auton rungon tarkistus
Auton sisustustarkastus

Auton sisustustarkastus.

Sitten siirrymme auton -tarkastukseen . Tarkista istuimet , katso, onko olemassa kahvi tahroja esim. Ota kaikki matot , puhdista ne. Tarkista ajoneuvon lattia lian ja pölyn varalta. Tarkista ajoneuvon ohjauspyörä ja kaikki säätimet hiki tahroista käsistäsi. Älä unohda auton kattoa ja tietysti haisee . Puhdista sisä- ja tuuletus auto hyvin, varsinkin jos tupakoit autossa. Ja laita salonki tuoksu . Mitä puhdistusaine ja mukavampi haju hytissä, sitä enemmän mahdollisuuksia myydä auto onnistuneesti.

Tarkasta moottoritilat.

Seuraavaksi avaa huppu ja katso mitä moottoritilassasi tapahtuu . Jos siellä on likaa, pölyä tai öljy tahroja , on parempi pestä moottoritilan . Älä kuuntele ihmisiä, jotka sanovat, että et voi pestä auton moottoria ... jne. Just kansi jollain akku, laturin vyöt ja aloittelija , eikä mitään tapahdu moottorille. Puhdas, siisti moottoripakka on edelleen parempi kuin lika, pöly tai öljy, ja tällaisen auton myyminen on paljon helpompaa.

Likainen moottoritila
Autonvaihteistot tarkistus

Auton vaihteiston tarkistus.

Jos auto on mahdollista nostaa siltaan, tee se. Ja katso tarkkaan, mitkä tilaa solmiotangot, iskunvaimentimet, äänenvaimentimet, jarrut ja niin edelleen. Tarkista öljy- tai jäätymisenestovuodot . Jos vaurioita on vakavia, on parempi korjata kaikki tai varoittaa rehellisesti ostajaa. Todennäköisesti ostaja ei näe heitä tarkastaessaan autoa myynnissä, mutta usko minua, hän palaa. Se voi mennä niin pitkälle, että tuomioistuin peruuttaa myynti ja joudut palauttamaan rahat ja poistettava auton takaisin. Haluatko myydä auton ilman ongelmia tulevaisuudessa? Ole rehellinen ostajan kanssa.

Ajoneuvojen diagnostiikka.

Ensinnäkin, katso auton kojelauta nähdäksesi, tarkistavatko valot moottori, ABS, öljytaso, turvatyynyt ... ja niin edelleen. Jos kaikki on kunnossa, autoa ei tarvitse diagnosoida. Muutoin on parasta tehdä diagnosoida auto ja korjata ongelma, varsinkin jos varoitukset ovat punainen . Koska ostaja näkee kojelaudassa heti, että autolla on ongelmia ja auton hinnan ero on paljon pienempi kuin korjattuihin korjauksiin. Ja yleensä on vaikea myydä autoa, jossa on varoituksia paneelissa.

Tarkista moottori- ja ABS -valot kojelaudassa

Ajoneuvoasiakirjat.


Auton asiakirjojen tarkistaminen

Auton asiakirjojen tarkistaminen ennen myyntiä.

Ota kaikki ajoneuvoasiakirjat ja varmista, että kaikki vaadittavat asiakirjat ovat läsnä. Ja jos ei, niin on parempi käyttää rahasi ja aika asiakirjojen palauttamiseen , koska auto ei ole helppoa myydä ilman tarvittavia asiakirjoja . Ostaja yksinkertaisesti ei voi rekisteröidä autoa itselleen, ja on myös epätodennäköistä, että asiakirjat on mahdollista palauttaa ilman sinua. Jokaisella maalla on omat säännöt ja oma luettelo asiakirjoista, joita vaaditaan auton myymisessä, joten tarkista uudelleen, onko kaikki asiakirjat läsnä.

Ajoneuvon mittarilukemavahvistus- ja huoltokirja.

ajoneuvojen mittarilukema vaikuttaa suuresti myyntihintaan . Mitä alhaisempi mittarilukema, sitä parempi, ja siksi on erittäin tärkeää, että pystyt tarkistaa autosi mittarilukeman , jos haluat myydä auton lisää. Jos palvelukirjaasi ei täytetä, on parempi ottaa yhteyttä-palvelukeskukseen ja antaa heidän laittaa tarvittavat pisteet palvelukirjaan. Ja jos palvelukirjaa ei ole, pyydä tulosteita palvelun historian kanssa. Joissakin maissa, kuten Belgia - Car-Pass, on tietokantoja, joissa voit tarkistaa kaikkien autojen historian.

Autopalvelukirja

Auton hinta.


Auton hintojen opiskelu verkossa

Kuinka määrittää auton hinta?

Nyt autosi on valmis myyntiin. Ja kuinka nyt selvittää Mikä hinta voit myydä auton? Jokaisella maalla on verkkosivustoja, joissa on autojen myyntitiedot , kuten autescout24.com, mobile.de, bilbasen.dk, auto.ru, otomoto.pl , ... ja niin edelleen. Katso näitä sivustoja kuinka paljon on sama auto kuin sinun, samoilla vaihtoehdoilla ja suunnilleen sama mittarilukema. Mutta muista, että jos jälleenmyyjä myy samaa -autoa , niin hinta on jossain 10-15% alempi kuin jälleenmyyjä, koska jälleenmyyjä myy paitsi Auto, mutta palvelu ja takuu lisäksi. Esimerkiksi, jos jälleenmyyjä myy samaa autoa 20 tuhatta, niin hinta on noin 18 tuhatta, koska sinulla ei ole takuuta, palvelua, vaan vain autoa. Se on hinta, josta voit myydä auton.

Hinta jälleenmyyjältä tai jälleenmyyjältä.

Toisinaan joudut päästä eroon autosta nopeasti , tarvitset rahaa kiireellisesti tai sinun täytyy liikkua, ... ja niin edelleen. Tässä tapauksessa voit myydä auton jälleenmyyjille . Ota heihin yhteyttä tai aseta vain mainoksen Internet, mutta hinta on jo jonnekin 30% markkinoiden alapuolella ja tämä on normaalia, koska ne myyvät autosi ja tämä on heidän tulonsa. Jos tarvitset myytävänä autolla kiireellisesti ja sinulle tarjotaan myydä auto hinnasta noin 30%: n markkinahinnan alapuolella, voit hyväksyä tämän hinnan ja päästä eroon autosta nopeasti.

Auton myynti jälleenmyyjälle

Auton myyntisopimus.


Auton myyntisopimuksen laatiminen

Kuinka laatia auton myyntisopimus ja onko se välttämätöntä?

Älä koskaan myy autoa ilman sopimusta . Et voi tietää ostajan tulevaisuuden suunnitelmista ja siitä, mitä hänelle tapahtuu huomenna. Siksi on erittäin tärkeää myydä auto myös oikeudellisissa termeissä . sopimuksen mallit voidaan ladata Internetistä millä tahansa maassa ja millä tahansa kielellä tai jopa kirjoittaa se itse kursive . Täytä sopimus kahdessa kopiossa ja muista ilmoittaa, kuka ostaja ja myyjä, malli ja malli autosta, rungon numerosta, mittarilukemasta ja hinnasta lukumäärässä ja sanoissa. Sitten allekirjoittaa sekä ja laita päivämäärä alaosaan. Ja älä unohda Rekisteröityä auto . Ainoa tapa, jolla voit laillisesti todistaa, ettet enää liity siihen autoon.

Johtopäätös.

Siinä kaikki. Toivon, että neuvomme auttavat sinua myymään autosi hyvään hintaan ja ilman ongelmia tulevaisuudessa. Voit myös postilla ajoneuvosi myytävänä sivustollamme autoexus , ja se on kaikki täysin vapaa . Lisäksi jaa ideasi artikkelin kommentteihin, ehkä kaipaan jotain tai ehkä haluat lisätä jotain. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita.

Lisää artikkeli arvostelu

eXus Dev 2022-10-30

Myydä auto - Arvostelut

Arvostelut
- 0 / 0 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0