Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Myy moottoripyörä - Neuvoja

moottoripyörän myynti

Ja sitten koitti päivä, jolloin päätit päästä eroon kahdella pyörällä olevasta ystävästäsi ja myydä moottoripyörän. Syyt moottoripyörän myyntiin voivat tietysti olla erilaisia. Useimmiten he myyvät moottoripyörää, koska se on vanhentunut, uusi moottoripyörämalli on ilmestynyt, pidät enemmän eri merkistä tai moottoripyörän mallista. Mutta emme puhu siitä tänään. Yritämme auttaa sinua myymään moottoripyörää ja paljastamaan tärkeimmät näkökohdat, jotka kannattaa ottaa huomioon moottoripyörää myytäessä.

Kirjaudu sisään

Moottoripyörän katsastus ennen myyntiä.


Moottoripyörän tarkastus.

Aloitetaan ensin tarkastamalla moottoripyörä ennen sen myyntiä. Etsi huolellisesti naarmuja, kolhuja tai likaa moottoripyörän osien liitoksissa tai öljytahroja moottorissa. Tarkista moottoripyörän ohjaustanko ja kaikki ohjauspainikkeet käsistäsi hikitahrojen varalta. Jos siinä on naarmuja, poista mahdolliset kolhut tai lika ja pese moottoripyöräsi hyvin, jos haluat myydä moottoripyöräsi nopeasti ja edullisesti.

Moottoripyörän tarkastus
Moottoripyörän vaihteiston tarkastus

Moottoripyörän vaihteiston tarkastus.

Katso tarkkaan iskunvaimentimien, äänenvaimentimen, jarrujen ja niin edelleen kuntoa. Tarkista , vuotaako öljyä tai pakkasnestettä. Tarkista, että moottoripyörän ketju on hyvin voideltu ja kiristetty. Jos tapahtuu vakava vika, on parempi korjata kaikki tai varoittaa ostajaa rehellisesti. Haluatko myydä moottoripyöräsi ilman ongelmia tulevaisuudessa? Ole rehellinen ostajalle.

Moottoripyörän diagnostiikka.

Ensinnäkin, katso moottoripyörän paneelista , palavatko moottorin merkkivalo, abs, öljytaso... ja niin edelleen. Jos kaikki on kunnossa, moottoripyörää ei tarvitse diagnosoida. Muussa tapauksessa diagnosoi moottoripyörä ja korjaa ongelma, varsinkin jos varoitukset ovat punaisia. Koska ostaja näkee heti paneelista, että moottoripyörässä on ongelmia ja moottoripyörän hintaero on paljon pienempi kuin kulutat korjauksiin. Yleensä on vaikea myydä moottoripyörää, jonka paneelissa on varoitukset.

Moottoripyörän varoitusvalot kojelaudassa palavat

Moottoripyörän asiakirjat.


Moottoripyörän asiakirjojen tarkistaminen

Moottoripyörän asiakirjojen tarkastus ennen myyntiä.

Ota kaikki moottoripyörän paperityöt ja varmista, että kaikki tarvittavat paperit ovat paikoillaan. Ja jos ei, niin on parempi käyttää rahaa ja aikaa asiakirjojen palauttamiseen, koska moottoripyörän myyminen ilman tarvittavia asiakirjoja ei ole helppoa. Ostaja ei yksinkertaisesti pysty rekisteröimään moottoripyörää itselleen, ja on myös epätodennäköistä, että asiakirjat voidaan palauttaa ilman sinua. Jokaisella maalla on omat säännöt ja oma luettelo moottoripyörää myytäessä vaadittavista asiakirjoista, joten tarkista uudelleen, ovatko kaikki asiakirjat paikoillaan.

Moottoripyörän kilometrivahvistus ja huoltokirja.

Moottoripyörän ajokilometrimäärä vaikuttaa suuresti myyntihintaan. Mitä pienempi kilometrimäärä, sitä parempi, ja siksi on erittäin tärkeää, että voit tarkistaa moottoripyöräsi ajokilometrit, jos haluat myydä moottoripyörän enemmän. Jos huoltokirjaasi ei ole täytetty, on parempi ottaa yhteyttä huoltokeskukseen ja antaa heidän laittaa tarvittavat merkit huoltokirjaan. Ja jos huoltokirjaa ei ole, niin pyydä tuloste huoltohistoriasta.

Moottoripyörän huoltokirja

Moottoripyörän hinta.


Moottoripyörien hintojen tutkiminen Internetistä

Kuinka määrittää moottoripyörän hinta?

Moottoripyöräsi on nyt valmis myytäväksi. Ja miten voit nyt selvittää, millä hinnalla voit myydä moottoripyörän? Jokaisella maalla on myytäviä moottoripyöriä sisältäviä verkkosivustoja, kuten autoscout24.com , mobile.de , bilbasen.dk , auto.ru , otomoto.pl, ... ja niin edelleen. Katso näiltä sivustoilta, kuinka paljon sama moottoripyörä kuin omasi maksaa, samoilla vaihtoehdoilla ja suunnilleen samalla ajokilometrillä. Mutta muista, että jos jälleenmyyjä myy saman moottoripyörän, hintasi on jossain 10-15% alhaisempi kuin jälleenmyyjän, koska jälleenmyyjä myy moottoripyörän lisäksi myös huoltoa ja takuuta. Esimerkiksi, jos jälleenmyyjä myy saman moottoripyörän 15 tuhannella, hintasi on jossain 13 tuhatta, koska sinulla ei ole takuuta, ei huoltoa, vaan vain moottoripyörä. Tässä on hinta, jolla voit myydä moottoripyörän.

Hinta jälleenmyyjältä tai jälleenmyyjältä.

Joskus sinun on päästävä eroon moottoripyörästä nopeasti, tarvitset kiireellisesti rahaa tai muuttoa, ... ja niin edelleen. Tässä tapauksessa voit myydä moottoripyörän jälleenmyyjille tai jälleenmyyjille. Ota yhteyttä heihin tai laita vain ilmoitus Internetiin, mutta jo hinta on jossain 30% markkinoiden alapuolella ja tämä on normaalia, koska he myyvät moottoripyörääsi ja tämä on heidän tulonsa. Jos tarvitset kiireellisesti moottoripyörän myyntiä ja sinulle tarjotaan moottoripyörän myyntiä jossain 30% markkinahinnan alapuolella, voit sopia tästä hinnasta ja päästä eroon moottoripyörästä nopeasti.

Moottoripyörän myynti jälleenmyyjälle

Moottoripyörän osto- ja myyntisopimus.


Moottoripyörän myyntisopimuksen laatiminen

Kuinka tehdä kauppasopimus ja onko se tarpeellista?

Älä koskaan myy moottoripyörää ilman myyntisopimusta. Et voi tietää ostajan tulevaisuudensuunnitelmista ja siitä, mitä hänelle tapahtuu huomenna. Siksi on erittäin tärkeää myydä moottoripyörä myös laillisesti. Sopimuspohjat voidaan ladata Internetistä missä tahansa maassa ja millä tahansa kielellä tai jopa kirjoittaa kursiivisesti. Täytä sopimus kahtena kappaleena ja muista mainita, kuka on ostaja ja myyjä, moottoripyörän merkki ja malli, alustanumero, kilometrimäärä ja hinta numeroin ja sanoin. Allekirjoita sitten molemmat ja päivätä ne. Älä myöskään unohda poistaa moottoripyöräsi rekisteröintiä. Tämä on ainoa tapa todistaa laillisesti, ettet ole enää sukua tälle moottoripyörälle.

Johtopäätös.

Siinä kaikki. Toivon, että neuvomme auttavat sinua myymään moottoripyöräsi hyvään hintaan ja ilman ongelmia tulevaisuudessa. Voit myös mainostaa myytävää moottoripyörää autoExus- verkkosivustollamme, ja se on täysin ilmaista. Lisäksi jaa ideasi artikkelin kommenteissa, ehkä missasin jotain tai haluat ehkä lisätä jotain. Otamme mielellämme kaikki ehdotuksesi.

Lisää artikkeliarvostelu

eXus Dev 3.3.2023

Myy moottoripyörä - Arvostelut

Arvostelut
- 0 / 0 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0