Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

BMW X3 - Arvostelu mistä Marc Van Damme

4.1.2023
BMW X3 - Upea auto !!! Pidän kaikesta. Tämä on kolmas autoni saksalaisten ja japanilaisten autojen jälkeen ja silti takaisin saksalaisille. Ohjausominaisuudet ovat erinomaisia, erinomaisia ​​äänioeristys, vaikka moottori on 2,0 bensiiniä 184 hv, mutta se on enemmän kuin tarpeeksi. Paljon tilaa sisäpuolella, tilava tavaratila. Ei ole kommentteja 15 tuhatta kilometriä ajatusta. Jotkut siunaukset siitä, että BMW: t ovat kalliita ylläpidossa, mutta kalliita, jos tuhoat ne tai ostat roskaa 10 000 eurolla. Sinun on ymmärrettävä, että mitä kalliimpi auto on, sitä kalliimpi sen ylläpitokustannukset, joten ei ole mitään valitettavaa. Ostin BMW X3: n jälleenmyyjältä.
---
BMW X3 - geweldige auto !!! Ik vind alles leuk. Dit is mijn derde auto na de Duitse en Japanse auto's en toch terug aan de Duitsers. Stuureigenschappen zijn uitstekend, uitstekende geluidsisolatie, hoewel de motor 2.0 benzine 184 pk is, maar het is meer dan genoeg. Veel ruimte van binnen, ruime kofferbak. Er zijn nog geen opmerkingen over de 15 duizend gereden kilometers. Sommige zegen dat BMW's duur zijn in onderhoud, maar duur als je ze kapot maakt of rommel koopt voor 10.000 euro. Je moet toch begrijpen dat hoe duurder de auto is, hoe duurder zijn onderhoudskosten ook, dus er is niets om over te klagen. Mijn BMW X3 gekocht bij de dealer.

Muu BMW X3 Arvostelut

Arvostelut
- 3 / 1 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0

X3 3D 2013. , Ajoi vuoden 2012 BMW X3: een. Auto on erinomainen, mutta ensimmäisellä oli turbiini vuodessa ja toinen 3 -1: n jälkeen) on oikea etuosasto. 2) ohjausakselin (kisko) alaosa. 3) Syöttöakselin tiiviste. Tarvikkeet kaikille - tarkkaile jousituksen takuun diagnoosia, tietokone ei näytä tätä !!!
---
До х3 3D 2013г. ,ездил на BMW x3 2D 2012 года.Оба авто отличные,но у первой полетела турбина через год,а у второй после 3-ТО -1) правая передняя стойка.2)нижняя секция рулевого вала (рейка).3)сальник входного вала.Совет всем - следите за проведением диагностики на гарантийных то подвески, компьютор это не отображает!!!