Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin ja liikennemme analysointiin. Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö

Land Rover Discovery Sport 1.5 Turbo PHEV 4WD P300e SE,Hybrid,FULL OPTION

61.999 € jaa
Rakentaminen  1/2021 Vuosi, Maastoauto
Kilometrimäärä  16.344 km, Käytetty Hybridi
Virta  227 kW / 309 hv Automaattinen 8 vaihteet

Vakionopeudensäädin Sähköiset sivupeilit Sähköikkunat Sähkökäyttöiset istuinsäädöt Avaimeton keskuslukitus Nahkaohjauspyörä Valoanturi Monitoimiohjauspyörä
 Autohandel Quintens logo

Autohandel Quintens

Jälleenmyyjä, kaikki autot
Kalvekeetdijk 199, Knokke-Heist BE

Yleistä Yleistä

MerkkiLand Rover
MalliDiscovery Sport
LuokkaKäytetty
Rakentaminen1.2021
Kilometrimäärä16,344
Aiemmat omistajat
Alv Omavastuu
Alkuperä

Runko Runko

RunkoMaastoauto
Ajo
Rungon väriMusta
Metallinen
SisätilatValkoinen
VerhoiluTäysi nahka
Istuimet5
Ovet

Moottori & Vaihteisto Moottori & Vaihteisto

PolttoaineHybridi
Virta227kW / 309hv
Moottorin kapasiteetti
PäästötEuro 6
VaihteistoAutomaattinen
vaihteet8
Huolto
Takuu

Asetukset Asetukset

Kuvaus Kuvaus

Muu Land Rover Discovery Sport Autot

Autohandel Quintens - Muu Autot

Autohandel Quintens
Kalvekeetdijk 199
8300 Knokke-Heist BE
Puhelin: 050511862
www.autohandelquintens.be/
Ota yhteyttä myyjään Ota yhteyttä myyjään

Land Rover Discovery Sport - Arvostelut

Arvostelut
- 4 / 1 Arvostelut
Lisää arvostelu
- Arvioi - 0

Ennen sitä minulla oli tiguan. Halusin ottaa auton, joka täyttää seuraavat parametrit: paremmat maastokapasiteetit, hydraulinen automaattivaihteisto ja suuri tavaratila. Valinta laski Discovery Sport -sarjaan. Lyhyesti sanottuna koneen edut ja haitat. Automaattivaihteisto 9 vaihdella toimii hyvin. Ajo on joustava, muutokset eivät ole havaittavissa. Ensimmäinen vaihde on erittäin matala. Maanpuhdistus on hieno, se menee kaikkialle. Runko on syvä ja leveä, siinä on paljon. Salonki on tilava ja mukava ihmisille kaikista parametreista. Äänieristys tasolla. Kolme porttien tai esteiden kaukosäätimen painiketta on rakennettu taustapeiliin. Haittojen suhteen. Perustettu multimedia yksinkertaisesti kokkii. Istuimet ovat kovia, epämiellyttäviä, erittäin kapeat. Valmistettu nahasta ja tekstiilistä. Pitkän pituuden aikana säätö on taaksepäin ja ylöspäin ei tarpeeksi, istuintyynyn kallistukseen ei ole säädöksiä. Turvavyön solki on liian matala, minun piti kytkeä laajennus. Ohjauspyörä on siirappinen, on välttämätöntä ajaa vaikeuksissa. Palaa vaikeudella keskiasentoon. Pyörän painikkeet ovat huonoja. Heillä on pitkä isku, he eivät toimi selvästi. Yhteenveto siitä: Vaikka valmistaja sanoo, että löytö on palkkiota, se ei todellakaan ole. Liian monta vivahteita mukavuuden, ergonomian, monien virheiden suhteen. Mutta perheauto joka päivä se on hyvä.
---
Daarvoor had ik een Tiguan. Ik wilde een auto nemen die aan de volgende parameters voldoet: betere crosscountry-capaciteiten, hydraulische automatische transmissie en een groot koffervolume. De keuze viel op Discovery Sport. In het kort de voor- en nadelen van de machine. De automatische transmissie met 9 versnellingen werkt uitstekend. De rit is soepel, de verschuivingen zijn onmerkbaar. De eerste versnelling is erg laag. De bodemvrijheid is geweldig, hij gaat overal mee naartoe. De stam is diep en breed, er kan veel in. De salon is ruim en zit comfortabel voor mensen van alle parameters. Geluidsisolatie op niveau. In de achteruitkijkspiegel zijn drie afstandsbedieningsknoppen voor poorten of slagbomen ingebouwd. Wat betreft de nadelen. Gevestigde multimedia kookt gewoon. De stoelen zijn hard, ongemakkelijk, erg smal. Gemaakt van leer en textiel. Voor mijn lange lengte is de verstelling naar achteren en omhoog niet genoeg, er is ook geen verstelling voor de kanteling van het zitkussen. De gesp van de veiligheidsgordel is te laag, ik moest een verlengstuk aansluiten. Het stuur is stroperig, het is noodzakelijk om met moeite te draaien. Keert met moeite terug naar de middenpositie. Knoppen op het stuur zijn slecht. Ze hebben een lange slag, ze werken niet duidelijk. Ik vat het samen: hoewel de fabrikant zegt dat Discovery premium is, is het dat zeker niet. Te veel nuances qua comfort, ergonomie, veel blunders. Maar als een gezinsauto voor elke dag is hij goed.